General Dentistry

Reliable and quality
Treatments
Eye for Beauty Details
Over Ons
We are ready for you!
Contact
Previous slide
Next slide

ALGEMENE TANDHEELKUNDIGE BEHANDELINGEN

By Tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen in de provincie Utrecht

Tijdens uw zesmaandelijkse controles zal Drs. Nura beoordeelt de gezondheid van uw gebit om ervoor te zorgen dat u vrij bent van tekenen van gebitsproblemen. U krijgt een grondige reiniging om alle bacteriën, tandsteen of tandplak te verwijderen die zich kunnen ophopen op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met een tandenborstel of flosdraad. Bel ons of neem vandaag nog online contact met ons op om een afspraak te maken met onze tandartspraktijk Kockengen in de provincie Utrecht om uw gebit gezond te houden!

Tandheelkundige tand sealen kunnen tanden beschermen tegen gaatjes en bederf door de kauwvlakken van tanden te bedekken met een tandkleurige laag. Deze laag houdt suikers en zuren weg en voorkomt dat voedsel en dranken uw tandgezondheid verslechteren. Sealants worden vaak gebruikt in de kindertandheelkunde om de mond van een kind te beschermen tegen gaatjes. Als u geïnteresseerd bent in het beschermen van uw tanden, bel ons dan vandaag nog om een afspraak te maken.

Verstandskiezen breken meestal door in de late tienerjaren of begin twintig van een patiënt. Omdat ze doorkomen lang nadat uw permanente tanden er al zijn, kunnen ze gebitsproblemen veroorzaken, zoals overbevolking of zelfs infecties. Als algemene regel geldt dat u een tandarts moet bezoeken wanneer uw verstandskiezen beginnen door te breken om ze te laten beoordelen en te bepalen of ze moeten worden verwijderd.

Als uw verstandskiezen pijnlijk zijn, jeuken of zwelling in uw mond veroorzaken, zijn dit tekenen dat u ze mogelijk moet laten verwijderen om een optimale tandgezondheid te behouden. Bel ons vandaag nog voor een consult met Drs. Nura in tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen in de provincie Utrecht

Parodontitis is een veel voorkomend tandheelkundig probleem dat bijna de helft van de volwassenen in Nederland treft en wordt eenvoudigweg veroorzaakt door een gebrek aan goede mondhygiëne. Deze ziekte tast uw tandvlees aan en als het niet in een vroeg stadium wordt behandeld, verergeren de symptomen en wordt de ziekte onomkeerbaar. Tekenen dat u mogelijk aan parodontitis lijdt, zijn onder meer gevoeligheid en zwelling van het tandvlees, bloedingen tijdens het tandenpoetsen, donker of roodachtig tandvlees, slechte adem die niet weggaat en terugtrekkende tandvleeslijnen. Als u deze symptomen opmerkt, bel dan direct tandartspraktijk Smile Design Center in Kockengen in de provincie Utrecht voor oordeelvrije, kwaliteitsvolle zorg.

Plan vandaag nog uw afspraak!

BEZOEK

Onze tandartspraktijk Smile Design Center

  • Maandag: 08:00 – 17:00
  • Dinsdag: 08:00 – 17:00
  • Woensdag: 08:00 16:30
  • Donderdag: 08:00 – 16:30
  • Vrijdag: 08:00 – 17:00

Smile Design Center in Kockengen